Tielrode

Burgemeester Achiel Heymansstraat 6-8, 9140, Tielrode

UITVERKOCHT !


Beschrijving

Residentie ‘Saint-Emilion’ bestaat uit 13 appartementen, verdeeld over 2 inkomhallen met ruime lift. Vanuit elk appartement is de ondergrondse parkeerplaats bereikbaar via beide liften en traphallen. De ondergrondse garage kan men in- en uitrijden via de Gentstraat op het gelijkvloerse niveau. De toegang tot het gebouw is rolstoelvriendelijk. Alle appartementen beschikken over een ruim en op het zuiden gericht terras, afgewerkt met overwegend glazen borstweringen. Alle units voldoen aan de toekomstige BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) en respecteren het milieu. We maken hiervoor gebruik van hedendaagse technieken.

De ziel van het project en onze ecologische overtuiging, maar ook de uitstraling en de gevels getuigen van respect voor het historische Tielrode, één van de oudste dorpen van het Waasland met een bijzonder rijke geschiedenis. De rode gevel verwijst naar het verleden, toen hier tegels, dakpannen of bakstenen (= tegels of tichels) gebakken werden. De naam ‘Saint-Emilion’, gekend om zijn uitstekende rode wijn en zijn eveneens rijke geschiedenis, refereert alweer naar de rode gevel, naar de elegantie van de vormgeving en de ecologische waarde van het project.

Het idyllische Tielrode ligt aan de monding van de Durme en de Schelde in het Land van Waas. De vele wandel- en fietsroutes, het waardevolle natuurgebied en het recreatiedomein verlenen het project een directe meerwaarde. Na een mooie tocht in de polders en de rustige omgeving, kan je vanuit Tielrode gratis gebruik maken van de veerdienst om per fiets, rolstoel of te voet je tocht verder te zetten naar Hamme of Moerzeke.

In de onmiddellijke nabijheid situeren zich diverse handelszaken, recreatiemogelijkheden, een wellness, scholen, een kinderdagverblijf, de handelscentra Temse en Sint-Niklaas, openbaar vervoer…

Kortom, dit project houdt een onmiddellijke meerwaarde in. Niet alleen voor u, de gebruiker of bewoner van het pand, maar ook voor het milieu, de omgeving en de buurt. Het geldt als één van de unieke BEN-bouwprojecten van meergezinswoningen en dit in een uitzonderlijke omgeving. Op die manier werken we mee aan een kwalitatief en duurzaam woonbeleid, dat oog heeft voor de toekomstige generaties.

In deze residentie combineert u wonen, werken en ontspanning in alle rust en comfort.

Prijzen

Vanaf €159.000,- excl. kosten / Types: 1-2-3 slaapkamerappartementen en penthouses

Projectfoto's

Informatie tabel

Nr Gelegen Opp app Zolder Slaapkamers Badkamers Terrassen Opp terras Verkocht Prijs Plattegrond
App 02.02 Tweede verdiep L 86m² Ja 1 1 1 12m² Ja Verkocht
Autoboxen Kelderverdiep 0m² Nee 0 0 0 Ja Verkocht