Wetteren

Statiekouterwegel 9-13, 9230, Wetteren

Beschrijving

Residentie ‘Sauvignon’ omvat 27 appartementen, verdeeld over 3 inkomhallen met ruime lift. Vanuit elk appartement zijn de ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen bereikbaar via de liften en traphallen. De toegang tot het gebouw is rolstoelvriendelijk. Het complex heeft een strakke architectuur en alle appartementen beschikken over een ruim terras, afgewerkt met overwegend glazen borstweringen. Alle units voldoen aan de toekomstige BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) en respecteren het milieu. We maken hiervoor gebruik van hedendaagse technieken.

Vandaag hecht iedereen belang aan een goede balans tussen werk en privé. Door de geïntegreerde technologie komt deze residentie volledig tegemoet aan de toenemende vraag naar gezinsvriendelijke diensten, zoals het online shoppen met een afleversysteem dat uw bestellingen ontvangt in uw afwezigheid. Zo speelt het project in op de noden van jonge gezinnen, actieve professionals en mensen met een druk leven.

De gemeente Wetteren wil voor zijn inwoners en bezoekers een dynamisch, bruisend, kwaliteitsvol, aangenaam en duurzaam centrum aan de Schelde zijn – niet alleen in het grote, maar ook in het kleine. De ligging vlakbij de Schelde, de vele wandel- en fietsroutes die lopen tot de Gentse binnenstad, het recreatiedomein en de natuurlijke omgeving verlenen het project een directe meerwaarde. Beleef Wetteren, de wondere wereld van de sierteelt, de waardevolle natuur, de monumenten, de sport- en recreatiemogelijkheden.

Na een mooie tocht per fiets, rolstoel of te voet langsheen de Schelde, met haar waardevolle fauna en flora, kan je proeven van de lokale gastronomie met uitzonderlijke streekgerechten. In de onmiddellijke omgeving liggen het station, de handelskern, de gezellige Markt, scholen, crèches enz. Wetteren ligt in de achtertuin van Gent, met een uitstekende bereikbaarheid en een goede verbinding met Oostende-Kortrijk-Antwerpen-Brussel.

Kortom, dit project houdt een onmiddellijke meerwaarde in. Niet alleen voor u, de gebruiker of bewoner van het pand, maar ook voor het milieu, de omgeving en de buurt. Het geldt als één van de unieke BEN-bouwprojecten van meergezinswoningen. Op die manier werken we mee aan een kwalitatief en duurzaam woonbeleid, dat oog heeft voor de toekomstige generaties. In deze residentie combineert u wonen, werken en ontspanning in alle rust, comfort en veiligheid. De ziel van het project en onze ecologische overtuiging, maar ook de strakke en moderne uitstraling, getuigen van respect voor het kwalitatieve en duurzame wonen van de toekomst.

U verhoogt uw comfort en welzijn. U draagt bij aan een innovatieve, gezonde, duurzame leefomgeving en verlaagt de ecologische voetafdruk.

Projectfoto's